Uredski namještaj po mjeri

Znamo da velik dio svojeg vremena provodite radeći. Zbog toga je bitno da vas okružuje namještaj u kojem se dobro osjećate. Ugodan dizajn, funkcionalnost i maksimalna iskoristivost prostora pridonijet će vašem prostoru i vama bolju učinkovitost.

Naš stručan kadar brine o svim vašim zahtjevima. Trudimo se da su naši proizvodi i usluge uvijek u skladu s modernim trendovima na području opremanja interijera.
 
Specifičnost našeg uredskog namještaja jest da je uglavnom sastavljen od elemenata na osnovu modularnog sistema koji korisnicima pruža mogućnost oblikovanja prostornih sadržaja i kombinacija. 

Sav namještaj izrađujemo po zahtjevu i potrebama naših korisnika, a projektiramo i izvodimo u raznim dimenzijama, oblicima i materijalima.

Naši proizvodi su većinom sastavljeni od iverala, furnira, MDF-a, kvalitetnog medijapana i metala rađenima po mjeri kupca.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se