Tko smo

Svoju strategiju gradimo na 27-godišnjem iskustvu u proizvodnji, projektiranju i instaliranju arhivske, skladišne, sigurnosne i industrijske opreme, skladišnih i informatičkih sustava te opremanja svih vrsta objekata.

Visokom razinom kvalitete naših proizvoda i usluga, implementiranjem suvremenih tehnologija te stalnim ulaganjem u razvoj ljudskih potencijala i intelektualnog kapitala tvrtke, osiguravamo kontinuitet u pružanju visokokvalitetnih rješenja s područja djelovanja.

P-Line je linija proizvoda i usluga unutar širokog spektra djelovanja Primat Logistike koja je orijentirana na opremanje svih vrsta objekata. Od ugostiteljskih objekata, poslovnih prostora do opremanja javnih ustanova.

S vama smo u svim fazama vašeg projekta; od projektiranja, građevinskih radova pa do finalizacije. U cijelosti se prilagođavamo vašim potrebama; savjetujemo vas, projektiramo i izrađujemo namještaj po mjeri pri čemu su nam vodilje funkcionalnost i maksimalna iskoristivost prostora. Stvaramo efikasna rješenja i uštede.

Sa svojih 35 zaposlenika - specijalista: arhitekata, inženjera građevine, inženjera drvne tehnologije, informatike, strojarstva te ostalih struka, predanim i stručnim radom stvorili smo respektabilnu tvrtku u opremanju na području čitave Hrvatske, a širimo se i u regiji. 

Locirani smo u Zagrebu u objektu površine od 4700m², gdje posjedujemo sve resurse; od proizvodnih, skladišnih, monterskih, prijevoznih te ostalih potrebnih za pružanje vrhunske usluge.

S jasnom definiranom koncepcijom projektiranja idejnih rješenja, izvođenja obrtničko-obrtničkih radova, izradom tipskog i projektiranog namještaja, opremanjem objekata te izvođenjem projekata u mogućnosti smo izvesti projekt po sistemu "ključ u ruke".

Ponosni smo na naša ostvarenja prema kojima smo prepoznati, a to su: kvaliteta i vrijednost naših proizvoda te vrhunska izvedba svakog projekta. 

Obratite nam se s povjerenjem.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se