Pogledajte naš najnoviji projekt i inspirirajte se

UREDILI SMO PROSTORE POMORSKOG FAKULTETA U SPLITU

 
Od kraja 1950-ih godina u Splitu je prisutno visokoškolsko obrazovanje pomoraca. Tada je osnovana prva Viša pomorska škola u Splitu. Danas na fakultetu mnogi mladi ljudi uče znanja i vještine vezane uz more te kako pravilno njime gospodariti.
 
Kako bi profesorima i studentima prostor bio puno ugodniji pomogli smo u opremanju prostora te smo tako krajem godine završili naš projekt opremanja Pomorskog fakulteta u Splitu.
 
Aula fakulteta namijenjena je ponajviše studentima koji u njoj borave u svoje slobodno vrijeme između predavanja ili pak čekaju u redu za studentsku referadu. Da im vrijeme ugodnije i ljepše prođe, aulu smo uljepšali recepcijskim pultom od kombinacije lakiranog medijapana i iverala u imitaciji orahovine na kojem mogu pronaći zanimljive informacije, obrasce ili stručne časopise.
 
U lounge zoni kombinirali smo plavu, sivu, zelenu i žutu boju koje su auli dale posebnu skladnost. Fotelje modela Sorriso u dvije nijanse sive te u žutoj boji savršeno pristaju uz vješalice za odlaganje odjeće modela Seven.
 
Prostor je obogaćen plavim dvosjedima modela Vancouver Lite u kombinaciji sa sivom pregradom. Klub stolići, taburei te sjedeće klupe izrađene po mjeri s ojastučenjem duž cijelog prozora dale su prostoru funkcionalnost i maksimalnu iskoristivost. Modularna sjedeća garnitura UpDown u zeleno-sivoj kombinaciji omogućit će prostoru uvijek novi i drukčiji izgled zato što dozvoljava da se svi elementi preslaguju po želji.
 
Panelne klizne zavjese s printom koje se nalaze na prozorima dizajnirane su po mjeri kako bi respondirale muralu u istim bojama.
 
Osim aule, Pomorski fakultet smo opremili novim uredskim namještajem i uredskim stolicama. Konferencijska dvorana dobila je novi konferencijski stol izrađen po mjeri. Stol je u cjelosti izrađen od lakirane srednje guste vlaknatice (MDF). Sudionici sastanaka sjedit će na novim konferencijskim stolicama modela City.
 
Svim profesorima i studentima želimo mirno more i puna jedra!
 
Ako imate potrebu za opremanjem poslovnih prostora pogledajte ideje u kategoriji Opremanje fakulteta. Prilagođavamo se svim vašim potrebama.
 
Veliki izbor uredskih fotelja i konferencijskih stolica odaberite u kategoriji Uredske stolice i fotelje.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se