Opremanje vrtića i igraonica

Ustanove poput vrtića i igraonica imaju specifične zahtjeve struke kojih se potrebno pridržavati. Namještaj i oprema u takvim objektima mora zadovoljavati određene kriterije: preciznost pri izradi, funkcionalnost i maksimalnu iskoristivost, dugotrajnost te fleksibilnost i izrazitu prilagodljivost. Kako je takva vrsta namještaja namijenjena najmlađima, bitno je da je taj namještaj privlačan djeci, da potiče njihovu maštu, da ih stimulira i prati u igri i radu.

Posebnost našeg namještaja po mjeri jest da se uvijek trudimo izraditi izrazito prilagodljiv i modularni namještaj, koji se može prilagođavati djeci i prostoru u kojem se nalaze. Vrtiće i igraonice karakterizira često mijenjanje prostora zbog pedagoških standarda, stoga je bitno da je namještaj pokretljiv te da se može spajati i kombinirati. Na taj način prostor uvijek odiše svježinom, a stvaraju se i novi prostori za igru.

Odabir materijala je svakako ključan, stoga koristimo najkvalitetnije materijale za drveni namještaj, a u mogućnosti smo izraditi i metalni komadni namještaj ili po mjeri. U izradi se vodimo i najnovijim standardima o netoksičnosti boja i premaza drvenog i metalnog namještaja.

Od namještaja i opreme za vrtiće izdvajamo:

  • dječji stolići i stolice,
  • dječji namještaj za igru,
  • didaktički namještaj i oprema,
  • ormarići za didaktiku,
  • drveni i metalni ormarići za dječju odjeću i obuću,
  • drvene i plastične ležaljke za djecu (krevetići),
  • drveni i keramički kupaonski namještaj,
  • ostali namještaj.

 

„Sve što trebam znati o tome kako valja živjeti, što činiti i kakav biti, naučio sam još u vrtiću. Mudrost me nije čekala na vrhu planine, na kraju dugog uspona školovanja nego se krila u pješčaniku dječjeg igrališta."

Robert Fulghum

Zanima vas proizvod?

Pošaljite nam upit!

Na vaše upite odgovaramo unutar 24 sata. Hvala na interesu.
  Želim da mi ponudite slične proizvode

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se