Opremanje poslovnih prostora

U našem bogatom iskustvu opremili smo velik broj poslovnih prostora iz svih grana djelatnosti.
 
Radimo s visokokvalitetnim materijalima i proizvodima od iverala, furnira, MDF-a, kvalitetnog mediapana i metala rađenim po mjeri kupca. Sa svojih 35 zaposlenika - specijalista: arhitekata, inženjera građevine, inženjera drvne tehnologije, informatike, strojarstva te ostalih struka, uz vlastitu dostavu i montažu reagiramo u kratkom roku na sve vaše zahtjeve.  

Prilikom projektiranja poslovnih prostora vodimo se načelom jedinstvenog prostora – korištenjem istih materijala, boja i vrsta namještaja postižemo da prostor „diše kao jedan". Osim što je to bitno za vizualni izgled vašeg prostora, bitno je i za radnu  atmosferu. Tako jedinstven prostor stvara osjećaj cjeline i ozbiljnosti, a ima pozitivan utjecaj na zajedništvo i timski rad. 

Osim što se prilagođavamo svim vašim potrebama, vodimo se i pozitivnim praksama u dizajniranju prostora; primjerice preporuke da se u većim prostorijama s velikim brojem radnika radne jedinice odvoje pregradama od cca 160 cm ili postavljanjem staklenih pregradnih stijena koje doprinose otvorenosti i povezanosti unutar timova.  

Uz radne stolove, koji moraju biti dovoljno veliki i visoki, našim klijentima pružamo velik izbor ergonomski oblikovanih uredskih stolica. One su izrazito bitne, jer u njima tijekom radnog vijeka provedemo i do 80 000 sati. Ormariće za pohranu uredskih potrepština, ladičare, police, izrađujemo po mjeri i prilagođavamo potrebama prostora, sve kako bi djelatnicima osigurali maksimalnu iskoristivost prostora i uštedjeli vrijeme. Za vaše bitne sastanke i primanje posjetitelja bitne su i sobe za sastanke, pa uz konferencijske stolove po mjeri nudimo i velik izbor konferencijskih stolica

Uredi ne moraju biti luksuzno opremljeni da bi „zračili" ozbiljnošću da bi bili ozbiljni, namještaj po mjeri, ne nužno izrađen od skupih materijala, može izvrsno izgledati ako ga se upotpuni samo s pokojim „luksuznijim" komadom u tom dijelu prostora. Iz tog razloga, za vas izrađujemo 3D rješenje, dajemo savjete, slušamo i uvažavamo vaše prijedloge te se prilagođavamo vašem budžetu.

Za opremanje uredskih prostorija izrađujemo i isporučujemo:
  • uredske i konferencijske stolove,
  • uredske stolice i fotelje,
  • uredski namještaj: ladičare, ormariće, regale, police,
  • pokretne i klizne regalne sustave,
  • stolne pregrade i staklene pregradne stijene,
  • ostali uredski namještaj po mjeri.
Izvodimo i sve vrste obrtničkih i graditeljskih radova, na upit i po želji klijenta. 

Zanima vas proizvod?

Pošaljite nam upit!

Na vaše upite odgovaramo unutar 24 sata. Hvala na interesu.
  Želim da mi ponudite slične proizvode

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se