Opremanje muzeja i galerija

Kada imamo priliku raditi na kulturnim i znanstvenim ustanovama i objektima, to nam je uvijek iznimna čast. U našem dugogodišnjem iskustvu opremili smo zaista velik broj arhiva, muzeja i knjižnica, ustanova osnovnog obrazovanja i visokoškolskih ustanova.
 
Prilikom izrade idejnog projekta naš tim stručnjaka vodi se potrebama takvih ustanova, ali i strogih zahtjeva struke kojih se potrebno pridržavati.
 
U opremanju arhiva naš sustav Compactus pokretnih regala prepoznat je među našim klijentima i poznavateljima struke kao najbolje rješenje koje štedi prostor, vrijeme te pridonosi radnoj i prostornoj funkcionalnosti.
 
Opremanje knjižnica zahtjeva funkcionalnost za radnike u knjižnici te jednostavnost i udobnost za korisnike, iz tog razloga kombiniramo spoj klasičnog i modernog namještaja, od stolova za čitatelje, konferencijskih stolica do knjižnih regala Sysco. U mogućnosti smo izraditi i raznu drugu opremu za knjižnice kao što su pleksi podupirači, žičani panoi za izlaganje, ormarići s kliznim staklenim vratima i sl.
 
Za opremanje muzeja i galerija nudimo izvanredna riješenja kao što su izvlačni okviri za smještaj slika te staklene vitrine i ladičari za pohranu umjetnina. Na taj način svi vrijedni artefakti i umjetnine mogu biti sačuvani od vanjskih utjecaja te ostati sačuvane i za sljedeće generacije.
 
Neke od naših projekata opremanja knjižnica i muzeja te obrazovnih ustanova možete pogledati ovdje.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se