Opremanje ljekarni

Naše dugogodišnje iskustvo u proizvodnji namještaja za sve vrste industrija ugradili smo i u projektiranje i izradu namještaja za opremanje ljekarni, vodeći računa o specifičnostima u trgovini farmaceutskim proizvodima.
 
Oprema i namještaj u ljekarnama često puta je jednostavna i jasna u svojem dizajnu. Većinom prevladavaju svijetli tonovi, posebice bijela boja, u kontrastu s nekom drugom bojom, a kombiniraju se drveni i stakleni elementi. Koristimo samo najkvalitetnije materijale u okviru zadanog budžeta.
 
Za opremanje modernih i funkcionalnih ljekarni potreban je namještaj i oprema izrađena po visokim zahtjevima kvalitete, funkcionalnosti, dizajna i izdržljivosti. Rješenja poput metalnih ljekarničkih ladičara (profesionalnih ladičara za pohranu lijekova) od osobite su važnosti pri opremanju ljekarni. Zbog čestog otvaranja i zatvaranja tijekom svakodnevnog rada ljekarnika one moraju biti čvrste i izdržljive te otporne na trošenje tijekom vremena.
 
Radi se o zidnim ili samostojećim rješenjima gdje se odlažu lijekovi. Ladičari za ljekarne izrađuju se po mjeri tako da postoji širok izbor mogućnosti poput: izvedbe sa i bez sustava zaključavanja; označavanje ladica s prednje strane zbog lakše organizacije lijekova; izvedba dna u prozirnoj, matiranoj ili mrežastoj opciji; postolje za lakši pristup gornjim ladicama; uzdužne i poprečne pregrade po ladicama i razne druge mogućnosti.
 
Ladice su podjeljene po kolonama u koje se pohranjuju lijekovi, a kolone imaju plastične razdjelnike za odvajanje lijekova. Ladičari za pohranu lijekova najčešće su metalne izvedbe, no mogu biti i u drvenoj oblozi ili pak u cjelosti od drveta. Izvlačne ladice su tihog rada, a same dimenzije ladica, kao i cijelog ladičara, mogu se prilagoditi prostoru i željama naručitelja.
 
Bez obzira da li se radi o novom ili već postojećem prostoru, surađujemo s vama i pružamo vam cjelovitu uslugu, od idejnog projekta, pa do servisne službe nakon završetka projekta opremanja.
 
Od namještaja za opremanje ljekarni izdvajamo:
  • sistemi zidnih ili samostojećih polica,
  • stalažne police,
  • pult blagajne (prijemni pultevi),
  • profesionalni ljekarnički ladičari (ladičari za pohranu lijekova),
  • staklene vitrine,
  • radne i uredske stolice,
  • uredski stolovi,
  • ostali namještaj za opremanje ljekarni po zahtjevu naručitelja.   

Zanima vas proizvod?

Pošaljite nam upit!

Na vaše upite odgovaramo unutar 24 sata. Hvala na interesu.
  Želim da mi ponudite slične proizvode

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se