Opremanje kina, kazališta i konferencijskih dvorana

Zajednička karakteristika kina, kazališta, koncertnih i konferencijskih dvorana su posjetitelji, bez kojih takvih institucija i prostora ne bi bilo. Način na koji ćete osigurati da vam se posjetitelji vrate, izuzev kvalitete usluge koju pružate, jest da dvorane vaših prostora opremite kako bi krajnjim korisnicima - posjetiteljima bile maksimalno udobne i fizički dostupne.
 
Ono što je specifičnost ovakvih vrsta prostora je mogućnost smještaja što većeg broja posjetitelja, uz poštivanje svih odredbi mjera sigurnosti i zaštite. Maksimalna iskoristivost prostora postiže se sklopivim sjedalicama, odnosno foteljama s preklopnim sjedištem. Isto tako, mora se voditi računa o pristupu osobama s invaliditetom.
 
Sklopive sjedalice, stolice i fotelje, koje služe za kino dvorane, kazališne, koncertne i konferencijske dvorane jednostavnog su, a opet elegantnog, modernog i profinjenog izgleda te se odlikuju naprednim tehničkim rješenjima, visokom razinom kvalitete i udobnosti.
 
Sjedalice je moguće postaviti na ravni pod ili pod s nagibom, u ravnim ili zakrivljenim redovima, preklapaju se automatskim mehanizmom, a tehničke karakteristike i svojstva odgovaraju svim važećim europskim normama. Po potrebi, sjedala i redovi mogu se numerirati, a mogu se dodati i nasloni za ruke. Sjedalice je moguće tapecirati prema željama naručitelja, ukoliko se ne radi o klasičnim drvenim sklopivim sjedalicama. 
 
Za potrebe raznih glazbenih i scenskih prikaza, u prostorima centra za kulturu "Dr.Ivan Kostrenčić" u Crikvenici uredili smo i „daske koje život znače"; pozornicu s kazališnim zastorom na električni pogon s daljinskim upravljanjem iza kojeg će, nadamo se, „cijeli svijet biti pozornica". Pogledajte više o projektu ovdje.

Zanima vas proizvod?

Pošaljite nam upit!

Na vaše upite odgovaramo unutar 24 sata. Hvala na interesu.
  Želim da mi ponudite slične proizvode

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se