Opremanje fakulteta i učilišta

Od našeg utemeljenja radimo na opremanju visokoškolskih ustanova, kao što su fakulteti i sveučilišta te drugi prosvjetni i znanstveni objekti. Stalno stručno usavršavanje naših zaposlenih, posjeti stručnim sajmovima i partnerski kontakti s proizvođačima i dobavljačima omogućuju nam davanje stručnih savjeta prilikom izrade idejnog rješenja i vizualizacije projekta.
 
Na fakultetima i učilištima studenti provode velik dio svojeg dnevnog vremena tijekom akademske godine, tu se druže, objeduju, uče, strahuju pred ispitnim rokovima. Iz tog razloga bitno je da prostorije budu opremljene kako bi pružile studentima udoban, praktičan i funkcionalan ambijent. Isto tako, važno je da prostor bude maksimalno iskoristiv te da može primiti veći broj studenata, posebice zajednički prostori kao što su dvorane, aule, knjižnice, prostori za učenje, referade, menze. 
 
Opremanje vršimo uvijek u suradnji s dekanatom te se trudimo dati i svoje ideje u okviru zadanog budžeta. Obzirom da se radi o ustanovama koje su prvenstveno za mlade-studente, bitno je da prostor bude privlačan i prilagođen upravo njima. Većina dvorana na fakultetima i učilištima je amfiteatarskog oblika, koje studentima pružaju poseban ambijent i mogućnost praćenja predavanja i izlaganja iz svih dijelova dvorane.
 
Sklopive sjedalice koje služe za fakultetske ili konferencijske dvorane elegantnog su i modernog izgleda i odlikuju se naprednim tehničkim rješenjima i visokom razinom kvalitete. Sjedalice je moguće postaviti na ravni pod ili pod s nagibom, u ravnim ili zakrivljenim redovima, preklapaju se automatskim mehanizmom, a tehničke karakteristike i svojstva odgovaraju svim važećim europskim normama. Po potrebi, sjedala i redovi mogu se numerirati, a mogu se dodati i nasloni za ruke. Sjedalice je moguće tapecirati prema željama naručitelja, ukoliko se ne radi o klasičnim drvenim sklopivim sjedalicama. 
 
U opremanju fakulteta i učilišta izdvajamo neke od najučestalijih oblika namještaja:
  • sklopive sjedalice i sjedalice s preklopnim sjedištem,
  • klupe (stolovi) za studente,
  • profesorske katedre,
  • interaktivne ploče i školske ploče,
  • uredski namještaj,
  • uredske stolice,
  • oprema i namještaj za knjižnice,
  • knjižni regali,
  • ostali namještaj i oprema prema zahtjevima naručitelja.
 
"Svrha učenja je rast, a naši umovi, za razliku od naših tijela, rastu dok god živimo!"
                                                                                                   Mortimer Adler

Zanima vas proizvod?

Pošaljite nam upit!

Na vaše upite odgovaramo unutar 24 sata. Hvala na interesu.
  Želim da mi ponudite slične proizvode

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se