Opremanje bolnica i laboratorija

Pri opremanju bolnica, domova za starije osobe i laboratorija uvijek se susrećemo s velikim izazovima. Često se radi o zamijeni dotrajale imovine i popratnim građevinsko-obrtničkim radovima, uz vrlo malen budžet, kako se većinom radi o javnim ustanovama.
 
Medicinski namještaj koji izrađujemo po mjeri namijenjen je klinikama, ordinacijama, domovima za starije i nemoćne osobe, prostorima u laboratorijima. Takav namještaj mora biti dizajniran kako bi zadovoljio potrebe medicinskog osoblja i korisnika (pacijenata) te je od iznimne važnosti izbor materijala, pojedine komponente namještaja i dizajn radnih ploha. Namještaj za medicinske objekte mora biti iznimno funkcionalan, praktičan i se treba moći lako održavati.
 
Medicinski ormari namijenjeni su pohrani i čuvanju razne medicinske opreme, a izrađujemo ih od iznimno kvalitetnog i čvrstog metala, dok je vanjski dio zaštićen plastifikacijom. Funkcionalna staklena vrata na ormarima omogućavaju pregled unutrašnjosti bez otvaranja ormara, stoga su ona svakako preporuka. Kako bi medicinska oprema i lijekovi bili na sigurnome, zaključavanje ormara obavlja se putem master ključa.
 
Za korisnike i pacijente od iznimne su važnosti bolnički kreveti te noćni ormarići kao i njihova pokretljivost i mogućnost lakog podešavanja. Noćni ormarići namijenjeni su pohrani i čuvanju različitih vrsta osobnih predmeta pacijenata pa moraju praktični i dohvatljivi i za pacijente s težim oboljenjima. Napravljeni su od vrlo kvalitetnog metala, a gornja ploča noćnog ormarića napravljena je od drveta te može poslužiti kao mala radna ploha ili za odlaganje predmeta. Obično se sastoje od jedne ladice i jedne police s vratima, no mogu se izraditi po mjeri i u željenim dimenzijama.
 
Dodatak noćnom ormariću može biti i ploča za hranjenje koja je podesiva po visini i poziciji, a korisnik (pacijent) može ju namjestiti čak i samo s jednom rukom.
 
Rješenja poput metalnih ljekarničkih ladičara (profesionalnih ladičara za pohranu lijekova) od osobite su važnosti pri opremanju bolnica. Zbog čestog otvaranja i zatvaranja tijekom svakodnevnog rada one moraju biti čvrste i izdržljive te otporne na trošenje tijekom vremena.
 
Više o ladičarima za pohranu ljiekova pogledajte u kategoriji Opremanje ljekarni.
 
Sav bolnički i medicinski namještaj za opremanje bolnica i laboratorija izrađujemo po mjeri, a svakako izdvajamo:
 • ormari za lijekove,
 • ladičari za pohranu lijekova,
 • medicinski ormari,
 • noćni ormarići,
 • stolići za hranjenje,
 • radne i laboratorijske stolice,
 • klupe za čekaonice,
 • metalni bolnički kreveti,
 • stalci za infuziju,
 • radne površine od inoxa za laboratorije,
 • ostali medicinski namještaj u izvedbi od metala, drveta, stakla, inoxa ili zaštićen plastifikacijom.   
 

"Zdravlje je najveće bogatstvo."
                            Vergilije 

Zanima vas proizvod?

Pošaljite nam upit!

Na vaše upite odgovaramo unutar 24 sata. Hvala na interesu.
  Želim da mi ponudite slične proizvode

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se