Opremanje banaka i mjenjačnica

Banke i financijske institucije su klijenti čiji vizualni identitet ovisi o knjizi standarda. Iz tog razloga i izgled interijera mora biti jedinstven, kao dio jedne cjeline, bez obzira na broj poslovnica ili izdvojenih objekata.
 
U svom programu opremanja banaka i mjenjačnica nudimo kompletnu uslugu od projekta do realizacije. Naš stručan kadar brine o svim zahtjevima naših investitora s nastojanjem da naši proizvodi i usluge budu u skladu s modernim trendovima na području opremanja financijskih institucija i sigurnosne opreme. Nudimo vam bogati program namještaja i sigurnosne opreme prema vlastitim idejnim rješenjima ili prema vašem zahtjevu.
 
Banke, poslovnice, mjenjačnice i popratne urede opremamo namještajem, uredskim i konferencijskim stolicama prema zahtjevu investitora od namještaja kabinetskog tipa do opremanja konferencijskih dvorana. Uz to, u mogućnosti smo prema vlastitim idejnim rješenjima ili prema zahtjevu izraditi pulteve od raznih vrsta materijala (staklo, drvo, metal ili kombinacija) od boje po izboru, vrste dorade, mogućnosti osvjetljenja te s mogućnostima prilagodbe multimedijskim elementima.
 
Izvrsno rješenje u financijskim institucijama za prostorno planiranje koje je fleksibilno, efikasno i ostavlja dojmljiv vizualni efekt su pregradne stijene koje omogućavaju prilagodbu različitim primjenama. Njima se može upravljati ručno ili automatski, a horizontalni pokretni paneli omogućavaju jednostavno odvajanje ili spajanje prostorija. Omogućavaju stvaranje prostora po želji i po potrebi u privremene prostorije.
 
Od opremanja banaka, mjenjačnica i financijskih institucija izdvajamo:
  • uredski i konferencijski stolovi,
  • pult blagajne i prijemni pultevi,
  • uredske i konferencijske stolice,
  • pregradne i staklene stijene,
  • sigurnosna i elektronička oprema (brojači novčanica, sigurnosni sefovi, pultne (šalterske) blagajne),
  • ostali uredski namještaj i oprema po mjeri za opremanje banaka i mjenjačnica.
 
Za kompletan pregled sigurnosne opreme koju imamo u ponudu posjetite stranice Primat Logistike.

Zanima vas proizvod?

Pošaljite nam upit!

Na vaše upite odgovaramo unutar 24 sata. Hvala na interesu.
  Želim da mi ponudite slične proizvode

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se