Gradska knjižnica u Crikvenici

Ako još nemate svoju člansku iskaznicu, onda ćete nakon ovih fotografija zasigurno požuriti i učlaniti se u novouređenu knjižnicu na koju smo jako ponosni!
Naime, početak godine gradska knjižnica u Crikvenici dočekala je u novom ruhu.
 

Posebice smo ponosni na namještaj izrađen po mjeri za dječji odjel knjižnice koji je nastao u suradnji s ravnateljicom gđom. Krmpotić. Upotrebom zabavnih i šarenih elemenata stvorili smo ugodan, jedinstven i inspirativan prostor koji će najmlađe članove potaknuti na posjet knjižnici i dodatno poticati kulturu čitanja.
 
Novi knjižni regali tipa Sysco s oblogom od iverala u plavo-bijeloj kombinaciji savršeno pristaju uz uredske fotelje tipa Duke. Knjižne police, stolovi, uredske stolice te ostala oprema za opremanje interijera skladno su uklopljeni u prostor.
 
Ljubazni djelatnici od sada će vas dočekivati na novim uredskim stolicama tipa Newnet. Ormari sa staklenim vratima knjižnici će osim za potrebe knjiga služiti i za pohranu medija poput CD-a i DVD-a.
 
Zavičajnu zbirku upotpunili smo staklenim vitrinama izrađenim po mjeri koje prostoru daju prozračnost, a posjetiteljima će nuditi uvid u povijest i kulturu Crikvenice i okolice. 

Neke od naših projekata opremanja možete pogledati ovdje.
 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se