Zasukali smo rukave i obnovili lice kulture u Crikvenici

9.5.2018.

Od svojeg osnutka od 1996. godine Centar za kulturu u Crikvenici jedno je od mjesta gdje građani Crikvenice i okolice mogu utažiti svoje kulturne potrebe. Svoje ime centar duguje prvom hrvatskom profesionalnom knjižničaru i prvom sveučilišnom knjižaru – dr. Ivanu Kostrenčiću. Težnju da bude središte kulturnih zbivanja Centar upotpunjuje svojim glazbeno-scenskim, izložbeno-galerijskim te izdavačkim aktivnostima.
 
S obzirom na to da je Centar središnje mjesto okupljanja brojnih udruga koje djeluju pri Uredu za kulturu, pridonijeli smo funkcionalnosti prostora našim uredskim namještajem izrađenim po mjeri. Arhivski ormari s kliznim vratima izrađeni su od visokokvalitetne oplemenjene ploče iverice, a prostor je maksimalno visinski iskorišten s upotrebom pokretnih ljestvi na ormarima predviđenim za pohranu dokumenata i umjetnina.Uredske prostorije opremili smo uredskim stolovima, udobnim konferencijskim stolicama tipa Wait te arhivskim ormarima s rolo vratima.
 
Novoopremljenu multifunkcijsku dvoranu krase moderne sklopive stolice odnosno fotelje s preklopnim sjedištem koje će posjetiteljima pružiti maksimalnu udobnost tijekom korištenja. Za potrebe raznih glazbenih i scenskih prikaza, uredili smo i „daske koje život znače"; pozornicu s kazališnim zastorom na električni pogon s daljinskim upravljanjem iza kojeg će, nadamo se, „cijeli svijet biti pozornica".
 
Više o opremanju kino dvorana i kazališta možete pronaći na našim stranicama.

Zanima vas proizvod?

Pošaljite nam upit!

Na vaše upite odgovaramo unutar 24 sata. Hvala na interesu.
  Želim da mi ponudite slične proizvode

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se