Opremili smo stomatološke ordinacije, DZ Zagreb Centar

23.5.2019.

Svi nekako nastojimo posjećivati ovo mjesto što rjeđe – bezrazložni strah utkan još od djetinjstva, ali nama je izuzetno zadovoljstvo bilo surađivati sa zaposlenicama DOMA ZDRAVLJA ZAGREB-CENTAR, točnije sa službom dentalne zdravstvene zaštite - službom koja pruža usluge preventive, konzervativnog liječenja, estetike i protetike.

Imali smo čast opremiti više njihovih ordinacija po gradu Zagrebu te su iste u potpunosti opremljene prema zahtjevu naručitelja.

Uređenje uključuje namještanje prostorija s uredskim stolovima te pratećim pokretnim uredskim ormarićima. Sve su ordinacije opremljene specijalnim ormarićima za lijekove sa staklenim vratima i mogućnošću zaključavanja. Isporučeni su kartotečni ormari za odlaganje dokumenata u visećim mapama, garderobni ormari za odlaganje odjeće zaposlenika, pregledni ležajevi za pacijente te inox kolica za instrumente. Sve su ordinacije opremljene s uredskim stolicama te stolicama za pacijente.

Potražite na našim stranicama više o opremanju objekata.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se